Wat zijn de voordelen van een vuurschaal?
Mooie tuin

Wat zijn de voordelen van een vuurschaal?

Wat zijn de voordelen van een vuurschaal? Gezelligheid en sfeer creëren doe je eenvoudig met een vuurschaal. Het is een veilige optie om een vuurtje te stoken en zorgt er ook nog eens voor dat het lekker warm wordt op je terras. We hebben alle voordelen van een vuurschaal voor je op een rij gezet zodat ook jij overtuigd raakt!

Voor iedereen de juiste vuurschaal

Er is voor iedereen wel een vuurschaal te vinden die bij jou en je tuin past. Er zijn veel verschillende soorten te vinden en ook nog eens in allerlei maten en vormen. Als je de ruimte hebt zou een grote vuurschaal een goede optie zijn. Heb je een strakke tuin kies dan voor een vuurschaal die gecoat is zodat het perfect matcht met de rest.

Barbecueën met een vuurschaal

Met een vuurschaal creëer je niet alleen sfeer en beleving op een gezellige avond maar je het ook nog eens omtoveren tot een barbecue. Met behulp van verschillende accessoires kun je een heerlijk stukje vlees grillen. Schaf bijvoorbeeld een grillrooster aan en maak er een te gekke avond van met al je vrienden of familie.

Een vuurschaal kun je het hele jaar door gebruiken

Als je een vuurschaal in huis haalt kun je daar het hele jaar van profiteren. Genieten van de sfeer in de warme zomermaanden terwijl je een sappige hamburger roostert en in de winter kun je lekker warm worden met een kop warme chocolademelk en wat marshmallows.

Weinig onderhoud nodig

Een ander voordeel is dat een vuurschaal weinig onderhoud nodig heeft. Het enigste wat belangrijk is, is dat je de vuurschaal leeghaalt. Verwijder de resten van het as en plaats de schaal vervolgens op een droge plek. Denk bijvoorbeeld aan de schuur maar onder een overkapping is ook een optie.

Je kunt je terras ermee verwarmen

Met behulp van een vuurschaal is het ook mogelijk om je terras te verwarmen. zodra je de vuurschaal hebt aangestoken is het binnen korte tijd lekker warm. Het is een goedkoper alternatief als bijvoorbeeld een terrasverwarmer die honderden euro’s kost.

Een vuurschaal die je mee kunt nemen

Er worden ook vuurschalen verkocht die je eenvoudig mee kunt nemen. Zo kun je meer gezelligheid creëren als je op vakantie gaat door het mee te nemen en heb je ook meteen een barbecue bij de hand! Of wat dacht je van een romantische avond op het strand samen met je partner?

Tuinengazononderhoud.nl

Sjoerd is de eigenaar van tuinengazononderhoud.nl en beleeft al jaren plezier aan zijn tuin. Door zijn interesse in planten, struiken en tuininrichting schrijft hij met veel plezier over alle onderwerpen in-en rondom de tuin. Ontstaan vanuit een passie voor groen is tuinengazononderhoud opgezet om inspiratie en tips te geven.

Ø 60 cm
Staal
Zwart

Metaal
Ø 60 cm
Zwart

Deel ons op social media